Noua imagine comercială a societății Exhelios® va fi de acum încolo cunoscută sub numele Aliphia (fonetic ”alifia”). Este un nume scurt, memorabil, ușor de înțeles și care definește foarte bine ceea ce facem. În urma rebranding-ului toate produsele au ambalaje noi, mai prietenoase,  mai viu colorate, mai ușor de recunoscut. Totodata informațiile pentru pacient vor fi mai ușor de găsit și de citit.

Acest proces prin care dezvăluim ”haine noi” vine ca un raspuns al maturizării societății Exhelios® . Vă prezentăm aceleași produse de înaltă calitate și eficiență definite sub marca Aliphia.

Principalul produs Aliphia este Crema Dr. Boici, o variantă îmbunătățită a primului produs realizat în societate, Boicil Forte, binecunoscutul unguent antireumatic legat de numele medicului timișorean dr. Boici Vasile, caruia i-a aparținut ideea de utilizare în terapia umană a extractelor de spânz.

Produsele Aliphia sunt destinate unei game largi de utilizari in: reumatism, luxații, entorse, oboseală musculară, varice, tromboflebite, răni, arsuri, hemoroizi, herpes, protecția buzelor, acnee, etc.