Preț 9.60 RON
plus livrare
Cantitate

Produs original românesc. Soluția relaxantă cu spânz are acțiune extrem de rapidă, fiind recomandată chiar și atunci când durerea este atât de intensă încât masajul ar fi imposibil. Se aplică sub formă de comprese calmând imediat durerea.

Acțiune:

Soluția Relaxantă prezintă acțiune analgezică, antiinflamatoare, antispastică, vasoreglatoare şi de stimulare a circulaţiei capilare; acțiunea complexă este datorată combinației unice de principii biologic active; acțiunea analgezică, antiinflamatoare și antispastică a spânzului este potenţată de acţiunea de susţinere a funcţiei venoase a flavonoizilor din extractul de castan; ienupărul vine în completarea acțiunii antireumatice și revulsive.

Principiile biologic active din extractele de spânz și de ienupar, atenuează procesele inflamatorii, contribuie la reducerea inflamațiilor, asigură libertatea de mișcare, actionând extrem de puternic. Principiile biologic active din extractul de castan salbatic stimulează circulația capilară, reduc edemele și echimozele, menținând aspectul sănătos al pielii.

Indicații:

- manifestări dureroase de intensitate crescută care nu permit masajul zonei afectate;

- dureri reumatismale, articulare;

- luxații, entorse, fracture;

- oboseală sau dureri musculare;

- mialgii, nevralgii diverse;

- sechele dureroase după traumatisme accidentale sau chirurgicale;

- menţinerea mobilităţii articulaţiilor;

- relaxare musculară după efort susţinut;

- menţinerea aspectului sănătos al pielii prin stimularea circulaţiei capilare.

Mod de administrare:

Soluția se aplică local pe zona afectată, urmată de un masaj blând cu Crema Dr.Boici, de 2 – 3 ori pe zi. Se pot aplica și comprese cu Soluția Relaxantă cu spânz pe locul afectat.

În cazurile în care masajul este prea dureros se poate aplica Soluția Relaxantă cu spânz sub formă de comprese urmată de bandajarea zonei cu un bandaj elastic sau de tifon. Durerea va scădea în cel mai scurt timp, permițând în același timp masajul cu alte produse.

Compoziție:

Soluția hidroalcoolică de uz extern conține extracte din spânz (Helleborus purpurascens), castan (Aesculus hippocastanum) și ienupăr (Juniperus communis).

Soluția Relaxantă cu spânz este un produs 100% natural, nu conține conservanți artificiali sau alte substanțe cu potențial 

Prezentare:

Recipient prevăzut cu dispozitiv de pulverizare care conține 100 ml soluție.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH