Bine ați venit în magazinul online Aliphia!

Am creat acest magazin online pentru a vă oferi posibilitatea de a avea acces la produsele Aliphia, alegând produsele de care aveți nevoie.

Pentru o alegere ușoară, vă rugăm să citiți materialul de mai jos, iar dacă aveți întrebări, le așteptăm cu drag pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numerele de telefon (+4)0256-473112, (+4)0723248983 și (+4)0741180499, fax (+4)0256-472213 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8-15.

Modalitățile de livrare

Pe teritoriul României:

  • la comenzi mai mari de 50 RON, livrarea este gratuită, costurile de transport fiind suportate de SOCIETATE;
  • la comenzi mai mici de 50 RON, costurile de transport sunt de 15 RON și sunt suportate de CLIENT.

Pe teritoriul Uniunii Europene (UE):

  • la comenzi care depășesc 100 euro sau 450 RON, SOCIETATEA suportă costurile de transport;
  • la comenzi mai mici de 100 euro sau 450 RON, costurile de transport sunt suportate de CLIENT; livrarea se face dupa confirmarea de către client a prețului transportului, care se include în factură.

Pentru comenzi în afara Uniunii Europene, vă rugăm să ne contactați pe e-mail, iar noi vă vom comunica valoarea taxelor de transport; livrarea se va face numai după confirmarea de către client a acceptului de plată a taxelor de transport.

Site-ul se adresează strict persoanelor fizice. Persoanele juridice sunt rugate să contacteze Societatea Exhelios prin telefon sau e-mail pentru a încheia un contract de vânzare-cumpărare şi a începe o colaborare cu compania noastră.

Vă mulțumim ca ne-ați vizitat!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Termeni și condiții de utilizare

Accesul sau vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, continuarea implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniiile: aliphia.ro, alifia.ro, alifie.ro, exhelios.ro, exhelios.com și pentru care S.C. EXHELIOS S.R.L. are calitatea de autor, proprietar sau administrator.

S.C. EXHELIOS S.R.L., denumită generic în cele ce urmează și ”EXHELIOS” sau ”SOCIETATEA”, cu sediul în Timișoara, str.Martir Colonel Uță Ioan, nr.3, având codul de înregistrare fiscală RO 1804836, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J35/2688/1991, cu telefoanele de contact (+4)0256473112, (+4)0723248983 și (+4)0741180499, fax (+4)0256472213, în calitate de autor, proprietar și administrator al website-urilor aliphia.ro, alifia.ro, alifie.ro, exhelios.ro, exhelios.com, numit în continuare și ”SITE” își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugam sa vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

EXHELIOS depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, EXHELIOS precizează că imaginea produselor are caracter informativ iar produsele livrate pot diferi ușor de imagini în orice mod, fără a influența caracteristicile acestora. De asemenea, unele informații sau prețul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Eventualele promoții/oferte prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil și în intervalul precizat.

SITE-ul poate conține și link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă informație menționată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, ce inițiază și finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii EXHELIOS S.R.L..

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine ca formă de comunicare între SOCIETATE și CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDA confirmata de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENȚII acestui SITE sunt rugați sa citească cu atenție termenii și condițiile următoare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și Condițiile pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

Derularea operațiunilor de vânzare pe site. Contractul.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA își derulează operațiunile pe SITE.

Dacă SOCIETATEA confirmă executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea SOCIETĂȚII către CLIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu consideră în nici un moment o COMANDA neconfirmată ca având valoarea unui CONTRACT.

Așadar, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat, în completarea acestora fiind DECLARAȚIA DE CONFORMITATE care însoțește fiecare produs.

Obiectul contractului

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele și serviciile cu privire la care CLIENTUL și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menționate de către SOCIETATE pe SITE.

Prețul contractului

Prețul produsului/produselor este acela menționat pe SITE. Prețul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz dar nu poate fi modificat după confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Pentru a fi aplicabil prețul produsului trebuie sa fie sincer și serios. Astfel, SOCIETATEA atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra prețului corect.

Prețul include TVA.

Modalitatea de livrare

SOCIETATEA își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDĂ. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauza că produsul nu este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situație.

SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar având aceleași caracteristici, în situația în care produsul solicitat inițial nu este disponibil, numai după informarea și cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firmă de curierat.

Termeni de livrare

SOCIETATEA va livra produsele la domiciliul CLIENTULUI sau la adresa specificată de acesta, în cadrul termenelor menționate pe site pentru produsele comandate, la data generării COMENZII, de obicei în 2 zile lucrătoare, sau în cel mult 14 de zile calendaristice de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu excepția cazului în care părțile au convenit altfel.

Taxa de transport

Pentru livrări pe pe teritoriul României, taxa de transport este gratuită, respectiv suportată de SOCIETATE, pentru comenzi mai mari de 50 de RON. Pentru comenzile sub 50 RON taxa de transport este de 15 RON. Taxa de transport de 15 RON va fi inclusă în factura emisă de SOCIETATE, respectiv în prețul produselor.

Pentru livrările în spațiul european intracomunitar (UE), taxa de transport este gratuită, respectiv suportată de SOCIETATE, pentru comenzi mai mari de 450 de RON, respectiv 100 EUR. Pentru comenzile sub 450 de RON, respectiv 100 EUR taxa de transport nu este inclusă în preț respectiv va fi calculată în mod particular pentru fiecare țară și va fi inclusă în factura emisă de SOCIETATE.

Pentru livrari in tari din afara Uniunii Europene, dupa lansarea comenzii, Compania va comunica cumparatorului taxa de transport, care dupa acceptarea de acesta, va fi cuprinsa in factura comenzii.

Modalitatea de plată

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în COMANDĂ. SOCIETATEA va emite către CLIENT o factură pentru produsele și serviciile ce urmează a fi livrate, obligația CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Plata produsului/produselor se face după verificarea coletului de către CLIENT. Plata se va face direct către firma de curierat pe bază de chitanța.

SOCIETATEA atenționează CLIENȚII că în cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către SOCIETATE să permită CLIENTULUI deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării contravalorii acestora.

Plata online folosind cardul: se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplina. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele uzuale.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Indiferent de valuta existentă în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii CLIENTULUI.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare la CLIENT.

SOCIETATEA va efectua livrarea produselor și serviciile doar pe teritoriul României și al spațiului european intracomunitar la tarifele stabilite pentru fiecare țară în parte.

Proprietatea asupra produselor și serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plății.

Politica de returnare

Potrivit legislației în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea produsului său.

Așadar, consumatorul are dreptul de a returna produsul achiziționat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare.

Atragem atenția că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete sau produsele au sigiliile deteriorate, respectiv s-a început utilizarea lor ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

SOCIETATEA va fi întotdeauna responsabilă față de CLIENT pentru toate obligațiile contractuale.

SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivat de faptul ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunța CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care SOCIETATEA primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Politica de confidențialitate

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui SITE și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, șamd, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii SITE-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura SITE-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale SOCIETĂȚII sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresa de e-mail falsă sau să impersonați o alta persoană sau entitate. SOCIETATEA își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a iîdepărtă sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați SOCIETĂȚII si partenerilor/afiliaților săi licență/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordați dreptul SOCIETĂȚII și partenerilor/afiliaților săi de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și Condițiile, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral SOCIETATEA sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

SOCIETATEA nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. SOCIETAEA poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați SITE-ul o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Serviciul de plăti on-line prin care produsele de pe acest SITE pot fi comercializate on-line este oferit de payU.ro

Copyright

Elemente din conținutul SITE-ului – elemente de grafică Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SOCIETĂȚII și sunt apăraate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul SOCIETĂȚII a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Modulul de plăți on-line este proprietatea payU.ro și toate drepturile de copyright aparțin acestuia.

Răspunderea societății

SOCIETATEA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții/CONTRACTULUI și celorlalte instrucțiuni menționate pe SITE.

SOCIETATEA nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării SITE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SOCIETATEA nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligațiile sale conform CONTRACTULUI și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

Garanții

Toate produsele comercializate pe SITE, vin însoțite de DECLARAȚIE DE CONFORMITATE care atestă conformitatea produselor cu standardele proprii precum și cu standardele impuse de autoritățile naționale sau europene. Lipsa DECLARAȚIEi DE CONFORMITATE a produselor trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Reclamațiile privind deficiențe sau neconformități ale produsului/produselor achiziționate pot fi făcute accesând FORMULARUL DE CONTACT.

Forța majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Legea aplicabilă. Jurisdicția.

CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SOCIETATE și CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Timișoara.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate materialele integrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a SOCIETĂȚII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Totuși, paginile complete ale SITE-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Fără a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor menționate anterior, SOCIETATEA poate oferi ocazional oportunitatea de a descărca imagini de fundal, economizoare de ecran, catalogul de produse sau alte programe utilitare din SITE.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numărul 26248 din registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal.

Pentru sesizări sau nereguli puteți apela TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonică cu apelare gratuită, respectiv site-ului oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro.

Prin date cu caracter personal se înteleg orice informații referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

SOCIETATEA înregistrează numai informațiile cu caracter personal oferite voluntar de către vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SOCIETATEA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII/CLIENȚII.

SOCIETATEA respecta dreptul la confidențialitate datelor fiecărei persoane care accesează SITE-ul.

SOCIETATEA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENȚI (nume, adresa, telefon sau adresă de posta electronica) (numite în continuare “Date Personale”) exceptând situația în care UTILIZATORII/CLIENȚII înșiși comunică aceste date.

SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informații în cadrul dealerilor și agenților săi pentru activitățile menționate mai sus.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENȚI către firma de curierat care va livra produsele precum și către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line.

SOCIETATEA nu va dezvălui nici un fel de informație despre UTILIZATORII/CLIENȚII SITE-ului sau fără a primi mai întâi consimțământul expres al acestora în aceasta privință. În același timp însa, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENȚII beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justiției (art. 18). Totodată, aceștia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoană se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul SOCIETĂȚII.

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa SC EXHELIOS SRL, Timișoara, str. Martir Colonel Uță Ioan, nr.3, județul Timiș, UTILIZATORII/CLIENȚII își pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

  • o dată pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • să intervină asupra datelor transmise;
  • să se opună prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară.

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevazute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro.

Colectarea automată de date cu caracter non-personal

În unele cazuri, este posibil ca SOCIETATEA să colecteze informații cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENȚI. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la SITE.

În timpul vizionarii SITE-ului, SOCIETATEA va putea stoca anumite informații. Aceste informații vor fi sub forma unui fișier “Cookie” sau a unui fișier similar. Aceste fișiere “Cookies” ajută SOCIETATEA să construiască un SITE sau publicitate care să răspundă cât mai bine intereselor și preferințelor UTILIZATORILOR/CLIENȚILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot șterge sau bloca fișierele „Cookies” sau se poate primi o atenționare înaintea primirii unui astfel de fișier. SOCIETATEA recomandă UTILIZATORILOR/CLIENȚILOR să consulte instrucțiunile browser-ului sau fișierul de ajutor pentru a afla mai multe informații despre aceste funcții.