(+4) 0256 472 213

Societatea Exhelios și-a propus să diversifice gama de preparate naturale, având în vedere dorința din ce în ce mai accentuată a oamenilor de a-și rezolva diferitele probleme de sănătate pe căi cât mai apropiate de natură.

În acest sens, compania dispune de un laborator de control al calității și de cercetare - dezvoltare, destinat testării și aprobării tuturor produselor finite, precum și studiului permanent, necesar îmbunătățirii produselor deja existente și a inovării unor noi produse.

Pentru realizarea acestui obiectiv principal, Exhelios  a pornit cu un potențial intelectual format la Institutul de Cercetare al Academiei Române, ce activează în propriul laborator de cercetare - lucru concretizat în dezvoltarea de produse originale, majoritatea brevetate.

Sistemul Calității

În compania noastră este implementat şi certificat sistemul de management al calității ISO 9001:2015 SRAC / IQNet, iar produsele se realizează  prin respectarea normelor europene în vigoare (Legea Europeana a Produselor Cosmetice nr. 1223/2009), reprezentând procese importante în sporirea încrederii clienților, a partenerilor de afaceri și a instituțiilor legale, care ne monitorizează activitatea. În acest mod  furnizăm produse de înaltă calitate și menținem un nivel crescut de performanță.

Departamentul nostru de control al calității, supervizează ca sistemul ISO 9001:2015, implementat şi certificat, să fie aplicat în toate fazele de dezvoltare, producție și livrare a produselor noastre  Investim constant în Companie, deoarece considerăm că echipa de profesioniști, alături de o  tehnologie înaltă utilizată, sunt garanția eficienței și a calității.