(+4) 0256 472 213

Exhelios SRL este o firmă profilată pe cercetarea plantelor și extractelor din plante, aparținând florei României. Nu întâmplător, societatea are sediul în Timișoara, primul produs realizat în cadrul ei fiind Boicil Forte unguent, binecunoscutul unguent antireumatic, legat de numele medicului timișorean dr. Boici Vasile, căruia i-a aparținut ideea de utilizare, în terapia umană, a extractelor de spânz.

Firma a fost înființată în 1991 chiar de către chimiștii care au studiat compoziția extractului de spânz care stătea la baza fiolelor Boicil Forte. Ei au fundamentat științific acest extract, l-au analizat și l-au standardizat, urmând să elaboreze şi formula de preparare a unguentului Boicil. Studiul spânzului a fost doar începutul, urmând numeroase alte plante și extracte din plante: castanul, luminița nopții, gălbenelele, mușețelul, tătăneasa etc.

Profilul firmei rămâne cel definit de la înființare: valorificarea florei din țara noastră, în sprijinul menținerii stării de sănătate a oamenilor, lărgind permanent gama de produse originale, prin apelarea la tezaurul vegetal, atât de bogat, al naturii. Prezența stabilă, în mai mult de două decenii, a mărcii Exhelios, este reflexia calității și a eficienței produselor noastre.

Aliphia® - un brand Exhelios®

Începând cu anul 2013, imaginea comercială a societăţii Exhelios este cunoscută sub numele Aliphia. Este un nume scurt, memorabil, ușor de înțeles și care definește foarte bine ceea ce facem. În urma modificării acestei imagini, toate produsele au ambalaje noi, mai prietenoase,  mai viu colorate, mai ușor de recunoscut, iar informațiile vor fi mai ușor de găsit și de citit.

Acest proces, prin care adoptăm o nouă imagine, vine ca un răspuns al maturizării firmei Exhelios . Vă prezentăm aceleași produse, de înaltă calitate și eficiență, definite sub marca Aliphia.

Principalul produs Aliphia este Crema Dr. Boici, o variantă îmbunătățită a primului produs realizat în societate, Boicil Forte, binecunoscutul unguent antireumatic, legat de numele medicului timișorean dr. Boici Vasile.

Produsele Aliphia sunt destinate unei game largi de utilizări, în: reumatism, luxații, entorse, oboseală musculară, varice, tromboflebite, răni, arsuri, hemoroizi, herpes, protecția buzelor, acnee etc.

Atestarea cu brevet de invenție a majorității produselor este oglinda valorii, unicității și a eficienței acestora.