(+4) 0256 472 213

Viziune

Viziunea noastră este crearea și menținerea unui prestigiu ridicat, devenind prima alegere în materie de produse naturale de uz extern, într-un cuvânt, un reper pe piața românească de profil.

Misiune

Misiunea noastră este lansarea de produse naturale, inovatoare și de calitate, care să satisfacă nevoile oamenilor, indiferent de tipologia acestora, lansare ce este, în permanență, precedată de o asiduă muncă de cercetare, dublată de pasiunea celor ce o pun în practică.

Valori

Valorile Aliphia, certificate în cele peste două decenii de activitate a societății Exhelios, sunt: seriozitatea, promptitudinea, cercetarea, inovația, eficiența, siguranța, natura, lucrul în echipă, sănătatea, accesibilitatea.

  • Seriozitate:

Ne dorim parteneri și clienți mulțumiți, de aceea ne ținem întotdeauna de cuvânt. Ghidul nostru este un proverb german care spune: „Ein Mann, ein Wort!”, în traducere, „Un om, un cuvânt!”. Atunci când spunem sau promitem ceva, ne ținem întotdeauna de cuvânt.

  • Promptitudine:

Răspundem prompt oricărei solicitări. Atunci când ne faceți o sesizare, fie că este o sugestie sau o reclamație, răspundem prompt și ținem cont de ea.

  • Cercetare:

Activitatea noastră de cercetare nu încetează niciodată. Continuăm să dezvoltăm produse de calitate, mulate pe nevoile consumatorilor.

  • Inovație:

Toate produsele noastre sunt unice, fiind rezultatul propriilor cercetări. Nu veți găsi niciunde un produs cu o compoziție identică. Inovăm continuu și ne dorim să venim cu soluții eficiente pentru cât mai multe afecțiuni.

  • Eficiență:

Produsele noastre sunt de un real folos și aduc o ameliorare semnificativă afecțiunilor pentru care au fost create.

Eficiența produselor reprezintă punctul cheie al succesului nostru, iar satisfacția clienților noștri ne-a adus prestigiul.

  • Siguranță:

Produsele noastre conțin principii active 100% naturale și materii prime de înaltă calitate, astfel încât nu prezintă efecte secundare nedorite, ci o siguranță sporită, chiar și pentru cei cu sensibilitate crescută.

  • Natură:

Natura a reprezentat punctul nostru de pornire și am continuat să înaintăm pe firul ei, creând din natură produse pentru un alt element natural, corpul uman.

Produsele noastre oferă instrumentul, prin care natura vindecă organismul. Reunim principiile active din plante în toate produsele noastre astfel încât vindecarea vine pe cale naturală, prin activarea mecanismelor proprii ale corpului.

  • Lucru în echipă:

Suntem o echipă unită, lucrăm cu pasiune și iubim fiecare detaliu pe care îl creăm. Societatea Exhelios este rodul muncii și al dăruirii noastre.

  • Sănătate:

Definim sănătatea ca o stare de echilibru din punct de vedere fizic, emoțional, volitiv, mental, psihologic, social și spiritual. În consecință, sănătatea este importantă pentru noi toți, creăm totul gândindu-ne la ea și toate produsele noastre au beneficii curative.

  • Accesibilitate:

Facem totul gândindu-ne la oameni, astfel încât, accesibilitatea produsului să reprezinte o constanță în prioritățile noastre.